Update date i fredags

I fredags tog jag och sambon oss in till stan för liten egentid. Vi gick först till hötorget så att jag kunde få min present av Nicke, en powerbank!
Efter det strosade vi till kungsan och satte oss för att titta på folk. Det är ju faktiskt riktigt underhållande ibland. När hungern började göra sig påmind vandrade vi vidare till slussen och sedan medborgarplatsen. Där valde vi restaurang Orkidé och deras avsmakningsmeny. En riktigt kul idé jag hoppas fler restauranger tar till sig. Det är fem lite mindre rätter men det blir sådant du kanske aldrig skulle smaka annars. Det enda minuset var att priset inte riktigt framgick. "Avsmakningsmeny för två" och sedan priset längst ner 345:-, det visade sig vara 345 gånger 2. Litet snopet men tyckte ändå att det var riktigt värt priset!
Om du vet fler ställen som har liknande menyer lämna gärna en rad då!Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.